Main content

Istine i mitovi o retinolu

Bilo da tek krećete koristiti retinol ili ste već upoznati s prednostima ovog sastojka za njegu protiv starenja kože, vrijeme je da saznate sve detalje o njemu. Otkrijte istine i mitove o retinolu kako biste naučili kako s njim nadograditi svoju rutinu protiv starenja kože i kako minimizirati nuspojave od njega!

Otkrijte naše rješenje za vidljive učinke retinola.
Učinci uz minimalne nuspojave ii

Naš dnevni serum za obnavljanje kože s retinolom posebno je formuliran za svakodnevno korištenje tako da možete početi koristiti retinol i vidjeti brzo poboljšanje u čvrstoći kože i smanjenju bora uz minimalne nuspojave (vidljivo crvenilo, suhoću i ljuštenje). Lako se uključuje u bilo koju rutinu njege kože! Naš napredni mikrodozni serum protiv bora s retinolom prikladan je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu i one koji prvi put koriste retinol.

Formulirana s retinolom, peptidom i ceramidima, naša formula osigurava koži podnošenje retinola, tako što minimizira pojavu nelagode tijekom uporabe.

Vaša potpuna rutina protiv starenja

Nakon nanošenja našeg seruma protiv bora s retinolom, možete upotpuniti svoju rutinu s našom učinkovitom anti-aging kremom i jednim od naših zaštitnih faktora za kožu koja izgleda i osjeća se mladoliko!

KUPITE SADA

i Na temelju potrošačke studije sa 135 ispitanika nakon 12 tjedana korištenja.

ii Smanjuje vidljivo crvenilo, suhoću i ljuštenje.

Orijentacijska poruka
Za najbolje iskustvo, molimo okrenite uređaj