Main content

Super Multi-Corrective Cream

Za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu

Krema protiv znakova starenja kože s iznimno snažnim 7 u 1 djelovanjem, za vidljivo glatku i čvrstu kožu mladolikog izgleda.

Super Multi-Corrective Cream

Super Multi-Corrective Cream

Krema protiv znakova starenja kože s iznimno snažnim 7 u 1 djelovanjem, za vidljivo glatku i čvrstu kožu mladolikog izgleda.

Stara cijena Nova cijena 109 €
PDP Find A Store Section
ISPROBAJTE U TRGOVINI! Dogovorite svoje konzultacije na prodajnom mjestu kako biste dobili personaliziranu rutinu za njegu kože! Pronađite prodavaonicu
Dogovorite svoje konzultacije na prodajnom mjestu kako biste dobili personaliziranu rutinu za njegu kože!
PDP Sections Accordion

Vidljivo podignite, učvrstite, zagladite teksturu, ujednačite ton kože i vratite joj blistavost s našom kremom koja radi na svim znakovima starenja kože. Naša višenamjenska krema protiv znakova starenja kože djeluje na 7 ključnih vidljivih znakova starenja, uključujući fine linije i bore, gubitak elastičnosti i neujednačen tonus i teksturu. U našoj formuli, fitomimetički Vitamin A, ProxylaneGX i ekstrakt gljive Čaga dati će koži vidljive promjene. Ova krema protiv znakova starenja kože vidljivo zaglađuje fine linije i bore na licu i vratu te povećava osjećaj elastičnosti na koži za mladolik izgled kože.

how it's made better
How it’s made better

• Formulated without: Parabens,
Mineral Oil
and Dye
• Renewable Chaga Mushroom
• Up to 30% recycled plastic
packaging

Did You Know
Did You Know?

Jeste li znali?

Did You Know?
Kao što s vremenom koža lica može izgubiti elastičnost i čvrstoću, može i koža u predjelu vrata. Čimbenici, uključujući držanje glave pod kutom od 45 stupnjeva za gledanje ekrana telefona ili računala, također poznatog kao "tech neck“ ili "text neck" može uzrokovati stvaranje tankih linija i bora u području vrata
Naša krema protiv starenja kože posebno je formulirana za ciljanje finih linija i bora na licu i vratu u borbi protiv vidljivih učinaka „tehnološkog vrata“ i drugih znakova starenja kože. Kontinuiranom upotrebom potrošači su zabilježili 92% * vidljivo poboljšanje na području vrata.
* Na temelju dogovora u 12-tjednoj studiji o potrošnji potrošača s panelom od 53 žene. Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.
SEO Banner Routine Anti-Aging
PDP Routine Section

Upotpunite svoju rutinu

Otkrijte učinkovite formule i upotpunite svoju rutinu.
Review Image
Love the smell, the way it makes my skin feel clean and how it clears up any inconsistencies
PDP Slot 1 Section
PDP Reviews

Komentari

Podijeli moje mišljenje

Podijelite svoje mišljenje s ostalim kupcima

Napišite komentar
Trenutno nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati ovaj proizvod.

Orijentacijska poruka
Za najbolje iskustvo, molimo okrenite uređaj