Main content
environmental awareness

STVARANJE BOLJE BUDUĆNOSTI

Future Made Better naše je putovanje ka smanjenju utjecaja na okoliš i poboljšanju zajednica kojima služimo. Rad na zdravijem planetu znači da Kiehl’s stvara odgovornije formule s obnovljivim sastojcima i održivim pakiranjem, istodobno poboljšavajući materijale koje koristimo u našim prodavaonicama.

BRIGA I ODGOVORNOST

To nije samo Kiehl'sova misija, to je naša odgovornost! Radimo na stvaranju manje količine otpada i smanjenju emisije ugljika kroz sastojke formula koje koristimo i materijale pakiranja koje biramo.

ŠTO KIEHL'S ČINI

DOING OUR PART

More than a mission, Kiehl’s Does is responsibility in action. It’s what we’re doing now to generate less waste and reduce carbon emissions through the formula ingredients we use and the packaging materials we choose.

What Kiehl's does

VRAĆANJE ZAJEDNICI

Vjerujemo u kontinuiranu velikodušnost. Kroz 'Kiehl’s Gives' program, našu filantropsku predanost, podržali smo
137 dobrotvornih organizacija kroz 213 lokalnih inicijativa s posebnim naglaskom na okoliš i pozitivne društvene promjene.

ŠTO KIEHL'S ČINI

ZNAČENJA

TERMINOLOGY & DEFINITION
TERMINOLOGIJA
Biorazgradivo:
DEFINICIJA

Organski proizvodi koji se u vodenom okolišu mogu biološki razgraditi mikroorganizmima (prvenstveno bakterijama, kvascima i gljivama) da bi se dobio CO2 i voda

PCR:

Skraćenica od engleskog izraza "post-consumer recycled” što u prijevodu znači "reciklirano nakon upotrebe", a označava tehnički izraz za reciklirane materijale. PCR se često nalazi u bocama, čepovima, staklenkama i drugim ambalažnim materijalima kako bi se smanjila upotreba takozvane djevičanske plastike

Obnovljiva sirovina:

Materijal sastavljen od preko 50% materijala iz izvora koji se može obnoviti ili ponovo uzgajati, poput biljaka

Održivi izvori:

Ovaj pristup osigurava da sirovine biljnog podrijetla potječu iz opskrbnih lanaca koji poštuju biološku raznolikost, ograničavaju njihov utjecaj na okoliš, jamče proizvodnju s nultim utjecajem na ekosustave i promiču socio-ekonomski razvoj lokalnog stanovništva. Također može uključivati ​​element solidarnosti i društvene odgovornosti u korist zajednica u nepovoljnom položaju

Vodeni otisak:

Ukupan utjecaj određene djelatnosti na vodu, uključujući ukupnu količinu vode koju koristi potrošač ili proizvođač (podrazumijeva količinu vode koja se sakuplja i troši te zagađenje koje nastaje)

Orijentacijska poruka
Za najbolje iskustvo, molimo okrenite uređaj