Izgleda da niste u Hrvatska

Cijene i plaćanje prikazani su u HRK. Međunarodni troškovi dostave temelje se na odabranim proizvodima, načinu otpreme i odredištu.

Main content

OTKRIJTE IDEALNU ZAŠTITU ZA SUNCE ZA VAŠ TIP KOŽE

Otkrijte idealnu zaštitu od sunca

Kategorije Vaša idealna krema za sunčanje
Svi tipovi kože Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 PA++++
Koža sklona aknama Ultra Light Daily UV Mineral Defense
Za muškarce Facial Fuel Daily Energizing Moisture Treatment for Men SPF 19

Dnevna zaštita od sunca važan je korak u Vašoj rutini njege kože i korištenje pravog proizvoda za zaštitu od sunca pomaže u održavanju zdravog izgleda kože. Naše kreme za zaštitu od sunca posebno su formulirane kako bi pomogle u sprječavaju opeklina i zaštiti kože od štetnih sunčevih UV zraka. Neovisno o tipu kože, u Kiehl'su možete pronaći pravu kremu za sunčanje za Vaš tip kože. Prije svega, važno je imati na umu sljedeće savjete o zaštiti kože od sunca.

Savjeti za zaštitu kože

  1. Uvijek nosite proizvod za zaštitu od sunca koji ima UVA i UVB zaštitu širokog spektra. Zapamtite, svakodnevna upotreba je ključna, čak i u oblačnim danima.

  2. Nanesite svako jutro prije izlaganja suncu. Ne zaboravite ponovno nanijeti kremu, barem svaka dva sata tijekom dana, te odmah nakon plivanja ili znojenja. Kada ste u nedoumici, pogledajte upute na boci.

  3. Korištenje proizvoda za zaštitu od sunca sa zaštitnim faktorom 15 ili više, zajedno s drugim mjerama zaštite od sunca, pomaže u smanjenju rizika od raka kože i ranog starenja kože uzrokovanog suncem.

  4. Ako imate masnu, sklonu aknama ili osjetljivu kožu, razmislite o mineralnoj kremi za sunčanje. Proizvodi za zaštitu od sunca na bazi minerala općenito se smatraju lakšima i nekomedogenima.

  5. Uz zaštitu od sunca, osigurajte svojoj koži hidrataciju uz jednu od naših najomiljenijih hidratantnih krema formuliranih sa zaštitnim faktorom.

  6. Obratite pažnju na datume isteka jer kreme za sunčanje mogu izgubiti na svojoj zaštitnoj kvaliteti tijekom vremena.

Orijentacijska poruka
Za najbolje iskustvo, molimo okrenite uređaj