Main content

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu

Snažan serum protiv bora s retinolom koji vidljivo smanjuje bore, učvršćuje kožu i poboljšava teksturu kože uz minimalne nelagodne nuspojave.

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Snažan serum protiv bora s retinolom koji vidljivo smanjuje bore, učvršćuje kožu i poboljšava teksturu kože uz minimalne nelagodne nuspojave.

Stara cijena Nova cijena 89 € (178 €/100 ml.)
PDP Find A Store Section
ISPROBAJTE U TRGOVINI! Dogovorite svoje konzultacije na prodajnom mjestu kako biste dobili personaliziranu rutinu za njegu kože! Pronađite prodavaonicu
Dogovorite svoje konzultacije na prodajnom mjestu kako biste dobili personaliziranu rutinu za njegu kože!
PDP Sections Accordion

Učinkoviti serum protiv bora s retinolom pruža vidljivo obnavljanje kože. Precizno formuliran s čistim retinolom, naš serum vidljivo smanjuje bore, učvršćuje kožu i poboljšava joj teksturu, pri tom uzrokujući minimalne nelagodne nuspojave.* Naš snažan mikro - dozirajući serum s čistim retinolom, peptidima i ceramidima potiče površinsku obnovu kože, dok istovremeno jača barijeru i pojačava toleranciju kože na retinol kako bi se postigli optimalni učinci retinola uz minimalnu nelagodu.

*Smanjuje vidljivo crvenilo, suhoću i ljuštenje.

Before And After Retinol

Prije i poslije

Before and after
Precizno formuliran kako bi pružio dnevnu dozu čistog retinola za vidljive rezultate u borbi protiv starenja kože, pri tom uzrokujući minimalne nelagodne nuspojave poput crvenila, suhoće i ljuštenja:

 

Kod 100% korisnika vidljivo je smanjenje bora*

Kod 90% korisnika vidljivo je poboljšanje čvrstoće kože*

94% korisnika slaže se da je tekstura kože poboljšana**

 

*Rezultati se temelje na stručnoj procjeni korisnika u kliničkom ispitivanju koji pokazuju znakove poboljšanja nakon 12 tjedana upotrebe.

**Na temelju testa potrošača nakon 12 tjedana uporabe.

Before And After Retinol Discomfort

Bez osjećaja nelagode na koži

Osim moćnog sastojka – čistog retinola, Kiehl’sova najnovija inovacija također sadrži ceramide i peptide kako bi ojačala kožnu barijeru i pojačala toleranciju kože na retinol, počevši već od prve upotrebe. 90% korisnika se slaže da je koža ugodna na dodir tijekom razdoblja upotrebe, uključujući i razdoblje nakon prve upotrebe.*

 

*Rezultati se temelje na potrošačkom testu nakon 12 tjedana korištenja proizvoda.

Did You Know
Did You Know?

Jeste li znali?

Did You Know?
Čisti retinol je vrsta retinoida koji je derivat vitamina A. Čisti retinol učinkovit je sastojak za njegu kože koji pomaže stvoriti i donijeti više svježih, novih stanica na površinu kože. Na taj način, čisti retinol vidljivo obnavlja kožu, uključujući vidljivo zaglađivanje i učvršćivanje, zbog čega se smatra moćnim sastojkom protiv starenja kojeg preporučuju dermatolozi i stručnjaci za njegu kože!
Did You Know formulated for efficacy

Precizno formuliran za vidljive rezultate

Naš serum koji čeka potvrdu patenta, precizno je formuliran s mješavinom čistog retinola, peptida i ceramida za postizanje vidljivih rezultata uz minimiziranje osjećaja nelagode na koži. Čisti retinol djeluje sinergijski s peptidom i ceramidima kako bi se koža efikasno obnovila te istodobno ojačala njezina zaštitna barijera, što dovodi do optimalnih učinaka retinola bez izražene nelagode poput crvenila, ljuštenja i suhoće.
Did You Know Micro dose

Može se uklopiti u bilo koju rutinu njege kože

Naša formulacija s retinolom lako se uklapa u bilo koju rutinu njege kože kako bi dala vidljive rezultate protiv starenja. Vitamini C, E, niacinamid i hijaluronska kiselina dobro se slažu s retinolom, no kao i uvijek, ne zaboravite uključiti kremu sa zaštitnim faktorom u svoju dnevnu rutinu!
PDP Routine Section

Upotpunite svoju rutinu

Otkrijte učinkovite formule i upotpunite svoju rutinu
PDP Reviews

Komentari

Podijeli moje mišljenje

Podijelite svoje mišljenje s ostalim kupcima

Napišite komentar
Trenutno nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati ovaj proizvod.

PDP Slot 1 Section
SEO Banner Category retinol PDP
Orijentacijska poruka
Za najbolje iskustvo, molimo okrenite uređaj