Main content

Vitamin C u njezi kože: sve što trebate znati

Od pospješivanja sjaja kako bi se smanjili znakovi starenja do antioksidativne zaštite, vitamin C za njegu kože visoko je učinkovit sastojak sa širokim rasponom prednosti. Uz sve mitove i dezinformacije koje kruže o vitaminu C, saznajte istinu o prednostima upotrebe seruma s vitaminom C za vašu kožu
Kiehl’s je postao predvodnik u njezi kože vitaminom C kada su naši kemičari stabilizirali 10,5 % vitamina C u naš moćan serum s vitaminom C. Kiehl’s je postao predvodnik u njezi kože vitaminom C kada su naši kemičari stabilizirali 10,5 % vitamina C u naš moćan hijaluronskom kiselinom kiselinom te prodire u dublje slojeve kože kako bi pomogla vidljivo smanjiti linije i bore, minimizirati vidljivost pora, učvrstiti kožu i pospješiti sjaj. Uz 10,5 % L-askorbinske kiseline i 2 % vitamina Cg, antioksidant vitamin C u našoj patentiranoj formuli ostaje u koži 6 dana.
Saznajte više o ovom pouzdanom sastojku i o tome kako odabrati najbolje proizvode s vitaminom C za svoju dnevnu rutinu njege kože..

Vitamin C u njezi kože - vrste

Čisti Vitamin C

L-askorbinska kiselina ili čisti C moćan je sastojak za njegu kože koji se lagano upija u kožu i odmah počinje djelovati. Kao sastojak koji preporučuju dermatolozi, L-askorbinska kiselina često se upotrebljava u  proizvodima za njegu kože protiv starenja kako bi se poboljšali sjaj i tekstura kože, dok istovremeno pomaže u smanjenju finih linija, bora i „bora smijalica”.

SHOP NOW

Vitamin Cg

Vitamin Cg ili askorbil glukozid moćni je derivat vitamina C koji pruža antioksidativnu zaštitu i pomaže svesti vidljive tragove starenja na najmanju moguću mjeru. Koncentrat Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate marke Kiehl’s formuliran je s 2 % vitamina Cg kako bi pomogao poboljšati učinkovitost prednosti vitamina C tijekom vremena. Također se nalazi u našem sredstvu za hidrataciju za muškarce koje je omiljeno među našim kupcima.

SHOP NOW

*S 10,5 % čistog vitamina C i 2 % vitamina Cg
I Collagen Metabolism. Diegelmann, RF. 5, 2001. Wounds, Vol. 13.
II Topical vitamin C in aging. Colvin, RM and Pinnell, SR. 1996, Clin Dermatol, Vol. 14, pp. 227-234.
III Enzymatic and non-enzymatic antioxidants in epidermis and dermis of human skin. Shindo, Y, et al. 1994. J Invest Dermatol, Vol. 102, pp. 122-124.
IV Double-blind, half-face study comparing topical vitamin C and vehicle for rejuvenation of photodamage. Fitzpatrick, RE. and Rostan, EF. 3, 2002. Dermatol Surg. Vol. 28, pp. 231-236.

Orijentacijska poruka
Za najbolje iskustvo, molimo okrenite uređaj