Izgleda da niste u Hrvatska

Cijene i plaćanje prikazani su u HRK. Međunarodni troškovi dostave temelje se na odabranim proizvodima, načinu otpreme i odredištu.

Main content

Prednosti amazonske bijele gline
za detoksikaciju kože

Poznata kao “čarobna zemlja,” Amazonska bijela glina stoljećima se koristila u zajednicama u Amazoni. Ključni Kiehl'sov sastojak, ova pročiščavajuća glina koristi se u našoj liniji za umanjivanje pora, Rare Earth Collection.

Kiehl’s & amazonska bijela glina

Našom amazonskom bijelom glinom, koja dolazi blizu ušća rijeke Amazone u sjevernom Brazilu, lokalne zajednice pošteno trguju i sakupljaju je. Duž svog toka od 4000 milja, rijeka Amazon nosi velike količine sedimenta i taloži ih na ušću rijeke, čineći glinu u ovoj regiji posebno bogatom mineralima. Kroz dugotrajno partnerstvo s lokalnom zajednicom u Brazilu, Kiehl’s je pružio ekonomsku podršku zajednicama koje skupljaju našu glinu.

Naši proizvodi s amazonskom bijelom glinom

Amazonska bijela glina ključni je sastojak naše najprodavanije Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask. Ova omiljena formula inspirirala je cijelu kolekciju Rare Earth proizvoda za njegu kože za detoksikaciju i smanjenje pora.

Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask

A purifying maska s glinom koja pomaže izvlačiti prljavštinu i toksine koji mogu uzrokovati začepljene pore. Koristite nekoliko puta tjedno kako biste poboljšali i zagladili kožu.

SHOP NOW

Rare Earth Deep Pore Daily Cleanser

Nježan i ne skida prirodna ulja, ovaj čistač za čišćenje pora pomaže ukloniti prljavštinu i masnoće dok radi nježan piling kože. Uz lagano pjenušavu formulu, ovo sredstvo za čišćenje pomaže vidljivo smanjiti pore za zaglađen, svjež izgled.

SHOP NOW

Rare Earth Pore Refining Tonic

A dual-phase, toner za smanjenje pora koji pomaže reducirati sjaj i vidljivost proširenih pora. Nanesite nakon čišćenja za uravnoteženu, zaglađenu i matiranu kožu.

SHOP NOW
Orijentacijska poruka
Za najbolje iskustvo, molimo okrenite uređaj