Izgleda da niste u Hrvatska

Cijene i plaćanje prikazani su u HRK. Međunarodni troškovi dostave temelje se na odabranim proizvodima, načinu otpreme i odredištu.

Main content

Otkrijte hranjivu moć
hidratacije
avokada

Izveden od uvijek popularnog voća avokada, avokado je hranjivi sastojak koji omekšava kožu. U Kiehl’su koristimo i ulje avokada i ekstrakt voća avokada u nekim od naših najomiljenijih formula.

Prednosti avokada za kožu

Ulje i ekstrakt avokada bogati su masnim kiselinama i vitaminom E za koje se zna da njeguju kožu. U formulama za njegu kože poznato je da i ulje avokada i ekstrakt voća avokada hrane, omekšavaju i vlaže kožu. Vjerni korijenima naše zajednice, svjesno nabavljamo avokado i nikada ga ne nabavljamo iz ekološki osjetljivih regija u kojima dolazi do krčenja šuma.

Ulje avokada

Uz bogatu, omekšavajuću teksturu, ulje avokada ima ravnotežu lipida uključujući omega esencijalne masne kiseline. Prešano od ploda avokada, a zatim potpuno rafinirano, ovo ulje ima bistar, žuto-zeleni izgled.

Ekstrakt ploda avokada

Dobiven od pulpe ploda avokada, ovaj koncentrirani ekstrakt prolazi kroz temeljitu filtraciju i proces miješanja kako bi se osigurala kvaliteta. Ovaj hranjivi koncentrat bogat je masnim kiselinama, vitaminom E i vitaminom B.

Kiehl's proizvodi za njegu kože
with Avocado

Hranljiva i hidratantna svojstva avokada učinila su ga ključnim sastojkom našeg najprodavanijeg proizvoda za njegu područja oko očiju
krema, Creamy Eye Treatment with Avocado. Inspiriran ovom voljenom formulom, naši su kemičari razvili
Avocado Nourishing Hydration Mask.

Hidratizirajte područje oko očiju with an
akremom za područje oko očiju s avokadom

Očima priuštite brzu hidrataciju uz našu hidratantnu kremu Avocado eye cream. Formuliran s uljem avokada, beta-karotenom i shea maslacem, ova kremasta formula pruža bogatu hidrataciju području oko očiju.

SHOP NOW

Njegujte kožu s
maskom za lice s avokadom

Pokupite kremastu hidrataciju s maskom za lice s avokadom kako biste nahranili i Omekšali kožu. Ova hidratantna maska bogate teksture inspirirane svježim, zrelim avokadom pomaže u zadržavanju vlage za kožu koja je podatna i nahranjena.

KUPITE SAD
Orijentacijska poruka
Za najbolje iskustvo, molimo okrenite uređaj