Main content

Otkrijte hranjivu moć
hidratacije
avokada

Izveden od uvijek popularnog voća avokada, avokado je hranjivi sastojak koji omekšava kožu. U Kiehl’su koristimo i ulje avokada i ekstrakt voća avokada u nekim od naših najomiljenijih formula.

Prednosti avokada za kožu

Ulje i ekstrakt avokada bogati su masnim kiselinama i vitaminom E za koje se zna da njeguju kožu. U formulama za njegu kože poznato je da i ulje avokada i ekstrakt voća avokada hrane, omekšavaju i vlaže kožu. Vjerni korijenima naše zajednice, svjesno nabavljamo avokado i nikada ga ne nabavljamo iz ekološki osjetljivih regija u kojima dolazi do krčenja šuma.

Ulje avokada

Uz bogatu, hidratantnu teksturu, ulje avokada sadrži lipide, uključujući omega esencijalne masne kiseline. Prešano od ploda avokada, a zatim potpuno rafinirano, ovo ulje ima bistar, žuto-zeleni izgled.

Ekstrakt ploda avokada

Dobiven od pulpe ploda avokada, ovaj koncentrirani ekstrakt prolazi kroz temeljitu filtraciju i proces miješanja kako bi se osigurala kvaliteta. Ovaj hranjivi koncentrat bogat je masnim kiselinama, vitaminom E i vitaminom B.

Kiehl's proizvodi za njegu kože
s avokadom

Hranljiva i hidratantna svojstva avokada učinila su ga ključnim sastojkom našeg najprodavanijeg proizvoda za njegu područja oko očiju -
Creamy Eye Treatment with Avocado. Inspiriran ovom voljenom formulom, naši su kemičari razvili
Avocado Nourishing Hydration Mask.

Hidratizirajte područje oko očiju s
Creamy Eye Treatment s avokadom.

Području oko očiju priuštite brzu hidrataciju uz našu hidratantnu kremu Avocado eye cream. Formulirana s uljem avokada, beta-karotenom i shea maslacem, ova kremasta formula pruža bogatu hidrataciju području oko očiju.

KUPITE SADA

Njegujte kožu s
maskom za lice s avokadom

Nanesite kremastu hidrataciju s maskom za lice s avokadom kako biste nahranili i omekšali kožu. Ova hidratantna maska bogate teksture inspirirane svježim, zrelim avokadom pomaže u zadržavanju vlage u koži.

KUPITE SADA
Orijentacijska poruka
Za najbolje iskustvo, molimo okrenite uređaj