Main content

Pronađite najbolje ulje za svoje lice

Ako želite oživjeti kožu umornog izgleda, vratiti joj blistavost ili umiriti problematična područja, uključite ulje za lice u svoju svakodnevnu rutinu. Aromatična mješavina ulja pomaže nadopuniti vlagu koži, ali pruža i brojne druge dobrobiti za kožu. Upoznajte bolje Kiehl’sova biljna ulja i saznajte kako za sebe odabrati odgovarajuće ulje za lice

Kiehl’s ulja za lice

U Kiehl’su smo razvili ulja za lice pažljivo formulirana za nadopunu vlage koži, uz istovremeno pružanje dodatnih dobrobiti za kožu. Iako je suhi tip kože najviše sklon potrazi za dodatnom vlagom, od Kiehl’s ulja za lice svi tipovi kože mogu imati koristi, uključujući i masnu kožu. Pronađite sebi najbolje ulje za lice ili odaberite različite formule za jutro i noć.

Umirite kožu s biljnim uljem za lice

Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate

Jedinstveno formuliran za sve tipove kože, uključujući masnu i problematičnu, ovo umirujuće, nekomedogeno biljno ulje za lice pomaže vidljivo smanjiti crvenilo, ojačati barijeru kože i pružiti olakšanje od nelagode. Formuliran od 100% prirodno dobivenih* sastojaka, uključujući ulje sjemenki konoplje i ulje zelenog origana, ovaj biljni koncentrat pomaže uravnotežiti hidrataciju i umiriti kožu.

*Smatramo da su sastojci prirodnog podrijetla ako nakon postupka obrade iz prirodnog izvora i dalje sadrže više od 50% svoje molekularne strukture..

KUPITE SADA

Oživite kožu umornog izgleda uz dnevno ulja za lice

Daily Reviving Concentrate

Započnite svoje jutro s energizirajućim uljem za lice koje će vam pomoći oživjeti kožu umornog i beživotnog izgleda. Osim što pojačava blistavost kože, ovaj serum s antioksidansima pomaže obraniti kožu od slobodnih radikala. Formuliran s korijenom đumbira, uljem suncokreta i tamanu uljem, pomaže koži da izgleda svježe i zdravije tijekom dana.

KUPITE SADA

Obnovite kožu s noćnim uljem za lice

Midnight Recovery Concentrate

Prije nego što utonete u san, dodajte nekoliko kapi našeg noćnog ulja za lice. Formulirano s esencijalnim uljem lavande, uljem noćurka i skvalanom, ovo obnavljajuće ulje za lice pomaže vidljivo pojačati blistavost kože za mladolikiji izgled do jutra..

KUPITE SADA
Orijentacijska poruka
Za najbolje iskustvo, molimo okrenite uređaj