Main content

Što je skvalan i koja je njegova primjena u njezi kože

Ako ste odani Kiehl’sovoj kultnoj kremi Ultra Facial Cream ili svaki dan završite s nekoliko kapi Midnight Recovery Concentrate, možda ste se zapitali koje su to blagodati skvalana. Ovaj prepoznatljivi Kiehl’s sastojak već smo 1970-ih počeli koristiti u našim formulama za njegu kože.

Kiehl’s & Skvalan

Skvalan smo prvi put počeli koristiti u našim formulama 1970-ih, i to u kremi za lice Ultra Facial Moisturizer i Creme de Corps kremi za tijelo. Čak i prije nego što smo počeli formulirati proizvode s ovim botaničkim lipidom, u našoj prvoj ljekarni se mogao kupiti 100-postotni skvalan u ljekarničkim bočicama. Uz opsežno iskustvo s ovim sastojkom, nastavljamo koristiti skvalan u sve više i više naših formula

Pažljivo odabrani izvori

U Kiehl’su koristimo 100% biljni skvalan. Od početnih izvora ovog sastojka do konačne formulacije, razvili smo opsežne zaštitne mjere kako bismo osigurali korištenje kvalitetnog sastojka koji je u potpunosti dobiven iz biljaka. Masline i šećerna trska zato su primarni izvori skvalana u našim formulama.

Kiehl’s proizvodi za negu kože sa skvalanom

Ultra Facial Cream

Naša najpoznatiji proizvod među kupcima diljem svijeta, Ultra Facial Cream, pruža 24-satnu hidrataciju za sve tipove kože - uključujući osjetljivu kožu. Njezina formula sadrži skvalan dobiven iz masline, poznat po sposobnosti da održi vlagu zaštite barijere kože. Ona također sadrži ledenjački glikoprotein, koji se ekstrahira iz mikroorganizama morskih ledenjaka, a poznat je po svojoj sposobnosti da uspijeva u ekstremnim klimatskim uvjetima. Ultra lagane teksture, ova krema za lice zaglađuje i omekšava kožu za vidljivo zdraviji izgled.

SHOP NOW

Midnight Recovery Concentrate

Probudite se s kožom mlađeg izgleda zahvaljujući Kiehl’sovom noćnom ulju za lice. Osim sa skvalanom, ovaj obnavljajući eliksir također je formuliran s esencijalnim uljem lavande i uljem noćurka. Luksuznog mirisa, ovo kultno skvalan ulje za lice pomaže preko noći obnoviti izgled kože za blistaviju, mekšu i glađu kožu do jutra.

SHOP NOW

Creme de Corps

Bogate teksture, Kiehl’s Creme de Corps hidratantna krema za tijelo klasična je formula koja zaglađuje i omekšava kožu tijela od glave do pete. Osim sa skvalanom, ova krema za tijelo također je formulirana s beta-karotenom, kakao maslacem i uljem sezama. Njegujte svoju kožu s ovom iznimno hidratantnom i obnavljajućom Kiehl’s kremom za tijelo.

SHOP NOW

Creme de Corps Body Oil

Inspirirano našom klasičnom hidratantnom kremom za tijelo, nastalo je ulje za tijelo u spreju koje njeguje kožu kako bi je učinilo mekom, podatnom i glatkom. Osim skvalana, njegova formula također sadrži i ulje sjemenki grožđa, a s blagim mirisom dekadentnih nota vanilije i badema, ovo ulje za tijelo ostavlja kožu baršunasto mekom i nahranjenom.

SHOP NOW

You May Also Like

Orijentacijska poruka
Za najbolje iskustvo, molimo okrenite uređaj