Izgleda da niste u Hrvatska

Cijene i plaćanje prikazani su u HRK. Međunarodni troškovi dostave temelje se na odabranim proizvodima, načinu otpreme i odredištu.

Main content

Super Multi-Corrective Cream

Za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu

Krema protiv znakova starenja kože s iznimno snažnim 7 u 1 djelovanjem, za vidljivo glatku i čvrstu kožu mladolikog izgleda.

Super Multi-Corrective Cream

Krema protiv znakova starenja kože s iznimno snažnim 7 u 1 djelovanjem, za vidljivo glatku i čvrstu kožu mladolikog izgleda.

Stara cijena Nova cijena 546 kn (10,920 kn/1l.)
Odaberi VELIČINU
Select a veličinu
ISPROBAJTE U TRGOVINI! Dogovorite svoje konzultacije na prodajnom mjestu kako biste dobili personaliziranu rutinu za njegu kože! Find a Store
Dogovorite svoje konzultacije na prodajnom mjestu kako biste dobili personaliziranu rutinu za njegu kože!

Opis proizvoda

Vidljivo podignite, učvrstite, zagladite teksturu, ujednačite ton kože i vratite joj blistavost s našom kremom koja radi na svim znakovima starenja kože. Naša višenamjenska krema protiv znakova starenja kože djeluje na 7 ključnih vidljivih znakova starenja, uključujući fine linije i bore, gubitak elastičnosti i neujednačen tonus i teksturu. U našoj formuli, fitomimetički Vitamin A, ProxylaneGX i ekstrakt gljive Čaga dati će koži vidljive promjene. Ova krema protiv znakova starenja kože vidljivo zaglađuje fine linije i bore na licu i vratu te povećava osjećaj elastičnosti na koži za mladolik izgled kože.

Prednosti proizvoda

  • Vidljivo podiže, učvršćuje, zaglađuje teksturu, ujednačava ton kože, čini je blistavom i radi na elastičnosti kože kako bi ona izgledala mladoliko
  • Vidno umanjuje znakove starenja kože s višenamjenskim pristupom sudeći prema 96% osoba koje su primijetile umanjene znakove starenja kože tijekom vremena*
  • Ciljano djeluje na ključne znakove starenja kao što su fine linije, bore, gubitak čvrstoće na licu i vratu, neujednačen ton kože i umoran izgled
  • Za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu

*Na temelju dogovora 96% nakon kontinuirane upotrebe u istraživanju potrošača; ostatak rezultata klinički je testiran u 12-tjednom testu s 53 žene.

• Formulated without: Parabens,
Mineral Oil
and Dye
• Renewable Chaga Mushroom
• Up to 30% recycled plastic
packaging

Ključni sastojci

Future Made Better

Vjerni misiji osnivačke obitelji, nastojimo doprinijeti našoj zajednici smanjenjem
utjecaja na okoliš, odgovornim formuliranjem proizvoda i pružanjem podrške dobrotvornim akcijama. Ova formula napravljena je u skladu s:
Odgovorno formulirani proizvodi
Održivi izvori sirovina

Jeste li znali?

Kao što s vremenom koža lica može izgubiti elastičnost i čvrstoću, može i koža u predjelu vrata. Čimbenici, uključujući držanje glave pod kutom od 45 stupnjeva za gledanje ekrana telefona ili računala, također poznatog kao "tech neck“ ili "text neck" može uzrokovati stvaranje tankih linija i bora u području vrata
Naša krema protiv starenja kože posebno je formulirana za ciljanje finih linija i bora na licu i vratu u borbi protiv vidljivih učinaka „tehnološkog vrata“ i drugih znakova starenja kože. Kontinuiranom upotrebom potrošači su zabilježili 92% * vidljivo poboljšanje na području vrata.
* Na temelju dogovora u 12-tjednoj studiji o potrošnji potrošača s panelom od 53 žene. Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.

Način upotrebe

Upotpunite svoju rutinu

Otkrijte učinkovite formule i upotpunite svoju rutinu.

Komentari (4)

Napišite komentar
4.00
Only reviews written in productreviews.language.hr_HR are shown.

Najbolja anti age krema. Samo malo kreme je dovoljno, a čini toliko toga...sve u jednom. Lijepo se nanosi na lice. Divan proizvod ♡

Nova formula me oduševila. Nisam bila ljubitelj stare formule. Miris bilja je predivan kao i efekt koji krema ostavlja na koži. Nakon prve upotrebe koža mi je sjajnija i zdravija a nakon dulje upotrebe svijetlija i čvršća. Jako malo se treba staviti tako da će proizvod dugo trajati. Imam osijetljivu mješovitu kožu i krema mi je super i za dan i za noć. Super je kao podloga za make up. Za svaku preporuku.

Za najbolje iskustvo, molimo okrenite uređaj