Izgleda da niste u Hrvatska

Cijene i plaćanje prikazani su u HRK. Međunarodni troškovi dostave temelje se na odabranim proizvodima, načinu otpreme i odredištu.

Main content

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu

Snažan serum protiv bora s retinolom koji vidljivo smanjuje bore, učvršćuje kožu i poboljšava teksturu kože uz minimalne nelagodne nuspojave.

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Snažan serum protiv bora s retinolom koji vidljivo smanjuje bore, učvršćuje kožu i poboljšava teksturu kože uz minimalne nelagodne nuspojave.

633 kn
Odaberi VELIČINU
ISPROBAJTE U TRGOVINI! Dogovorite svoje konzultacije na prodajnom mjestu kako biste dobili personaliziranu rutinu za njegu kože! Find a Store
Dogovorite svoje konzultacije na prodajnom mjestu kako biste dobili personaliziranu rutinu za njegu kože!

Opis proizvoda

Učinkoviti serum protiv bora s retinolom pruža vidljivo obnavljanje kože. Precizno formuliran s čistim retinolom, naš serum vidljivo smanjuje bore, učvršćuje kožu i poboljšava joj teksturu, pri tom uzrokujući minimalne nelagodne nuspojave.* Naš snažan mikro - dozirajući serum s čistim retinolom, peptidima i ceramidima potiče površinsku obnovu kože, dok istovremeno jača barijeru i pojačava toleranciju kože na retinol kako bi se postigli optimalni učinci retinola uz minimalnu nelagodu.

*Smanjuje vidljivo crvenilo, suhoću i ljuštenje.

Prednosti proizvoda

  • Precizno formuliran kako bi pružio dnevnu dozu čistog retinola za vidljive rezultate u borbi protiv starenja kože, pri tom uzrokujući minimalne nelagodne nuspojave poput crvenila, suhoće i ljuštenja
  • Serum pomaže koži u stjecanju tolerancije na djelovanje čistog retinola s peptidima i ceramidima
  • 90% korisnika slaže se da je koža ugodna na dodir tijekom razdoblja upotrebe, uključujući i razdoblje nakon prve upotrebe, a 94% korisnika slaže se da je tekstura kože poboljšana*
  • Temeljena na kliničkoj procjeni**, ova formula pruža kliničku učinkovitost koja se očituje kod 100% korisnika sa smanjenim borama i 90% korisnika s većom čvrstoćom kože
  • Lako se uklapa u bilo koju rutinu njege kože, dnevnu ili noćnu
  • Za sve tipove kože, uključujući prve korisnike retinola i osjetljive tipove kože

    *Na temelju testa potrošača nakon 12 tjedana uporabe.

    **Rezultati se temelje na stručnoj procjeni ispitanika u kliničkom ispitivanju koji pokazuju znakove poboljšanja nakon 12 tjedana upotrebe.

Ključni sastojci

Kako se koristi?

Kada se koristi 

Naš serum protiv bora s retinolom precizno je formuliran za jutarnju ili večernju uporabu. Dodajte ovaj snažan korak protiv starenja u svoju rutinu njege kože nakon čišćenja i prije nanošenja hidratantne kreme.

 

Prije i poslije

Before and after
Precizno formuliran kako bi pružio dnevnu dozu čistog retinola za vidljive rezultate u borbi protiv starenja kože, pri tom uzrokujući minimalne nelagodne nuspojave poput crvenila, suhoće i ljuštenja:

 

Kod 100% korisnika vidljivo je smanjenje bora*

Kod 90% korisnika vidljivo je poboljšanje čvrstoće kože*

94% korisnika slaže se da je tekstura kože poboljšana**

 

*Rezultati se temelje na stručnoj procjeni korisnika u kliničkom ispitivanju koji pokazuju znakove poboljšanja nakon 12 tjedana upotrebe.

**Na temelju testa potrošača nakon 12 tjedana uporabe.

Bez osjećaja nelagode na koži

Osim moćnog sastojka – čistog retinola, Kiehl’sova najnovija inovacija također sadrži ceramide i peptide kako bi ojačala kožnu barijeru i pojačala toleranciju kože na retinol, počevši već od prve upotrebe. 90% korisnika se slaže da je koža ugodna na dodir tijekom razdoblja upotrebe, uključujući i razdoblje nakon prve upotrebe.*

 

*Rezultati se temelje na potrošačkom testu nakon 12 tjedana korištenja proizvoda.

Did You Know?

Jeste li znali?

Did You Know?
Čisti retinol je vrsta retinoida koji je derivat vitamina A. Čisti retinol učinkovit je sastojak za njegu kože koji pomaže stvoriti i donijeti više svježih, novih stanica na površinu kože. Na taj način, čisti retinol vidljivo obnavlja kožu, uključujući vidljivo zaglađivanje i učvršćivanje, zbog čega se smatra moćnim sastojkom protiv starenja kojeg preporučuju dermatolozi i stručnjaci za njegu kože!

Precizno formuliran za vidljive rezultate

Naš serum koji čeka potvrdu patenta, precizno je formuliran s mješavinom čistog retinola, peptida i ceramida za postizanje vidljivih rezultata uz minimiziranje osjećaja nelagode na koži. Čisti retinol djeluje sinergijski s peptidom i ceramidima kako bi se koža efikasno obnovila te istodobno ojačala njezina zaštitna barijera, što dovodi do optimalnih učinaka retinola bez izražene nelagode poput crvenila, ljuštenja i suhoće.

Može se uklopiti u bilo koju rutinu njege kože

Naša formulacija s retinolom lako se uklapa u bilo koju rutinu njege kože kako bi dala vidljive rezultate protiv starenja. Vitamini C, E, niacinamid i hijaluronska kiselina dobro se slažu s retinolom, no kao i uvijek, ne zaboravite uključiti kremu sa zaštitnim faktorom u svoju dnevnu rutinu!

Upotpunite svoju rutinu

Otkrijte učinkovite formule i upotpunite svoju rutinu

Komentari (12)

Napišite komentar
5.00

Mivel évek óta tretinoint használok nem reméltem különösebb hatást egy retinol szérumtól. Kellemesen csalódtam. Szazalékos arányban nincs ugyan feltüntetve a retinol tartalma viszont a szérum igen erős, kicsit bizsergető érzés felkenés után. Negatív reakciók nem voltak, ugyan hidratálót használtam de nem éreztem feltétlen szükségét mivel a szérum nagyon jól hidratál.

Kellemes használat, egységesebb, üde bőr, nagyon elégedett vagyok vele, biztos, hogy a továbbiakban is használni fogom.

RETINOL SIDE EFFECTS : FACT OR FICTION

Discover the anti-aging benefits and uses of Retinol LEARN MORE

Orijentacijska poruka
Za najbolje iskustvo, molimo okrenite uređaj