Main content

OBNOVLJENA
KIEHL'SOVA MISIJA

Posvećeni smo zdravlju kože i dobrobiti svijeta. Iako se naša svrha nikada nije promijenila, izazovi s kojima se poduzeća i društvo danas susreću iziskuju od nas da promislimo o svakom aspektu poslovanja kako bismo zadržali resurse
i materijale što duže dostupnima.

NAŠA MISIJA U TIJEKU

Kiehl's je osnovan 1851. godine i još od tada zajedno težimo održati zdravlje planete za nadolazeće generacije.
Ta naša misija čvrsto je zacrtana kako bismo ispunili određene ciljeve do 2030. godine.

OBNOVA RESURSA

Cilj nam je da 100% naših proizvoda budu formulirani koristeći obnovljive sastojke dobivene iz proizvodnih procesa koji pomažu u očuvanju resursa uz minimalan otpad i osiguravaju obnovu, dobrobit i procvat ključnih prirodnih resursa.

DIZAJN S MANJE OTPADA

Cilj nam je da jednokratna plastika postane stvar prošlosti tako što ćemo 100% naših proizvoda pakirati u ambalaže koje se mogu ponovo koristiti, ponovno puniti ili su napravljene od recikliranih materijala, istovremeno olakšavajući kupcima odlaganje više od 15 milijuna drugih ambalaža.

POTICANJE ZAJEDNICE

Oduvijek smo znali da sve velike stvari započinju malim koracima: nadahnjujemo našu globalnu zajednicu da bude proaktivan član društva i pružamo obrazovanje usmjereno na održivi razvoj.

ŠTO JE "CIRKULARNOST"?

Način na koji danas proizvodimo je linearan. Uzimamo materijale i resurse, stvaramo proizvode te u konačnici bacimo te proizvode kao višak. U cirkularnoj ekonomiji oponašamo način na koji se stvari događaju u prirodi, fokusirajući se na to kako koristimo resurse i izrađujemo od njih proizvode te nakon toga imamo plan što s materijalima i ambalažom kako bismo spriječili otpad.

ŠTO OVO ZNAČI ZA KIEHL'S?

Za Kiehl's ovo znači da koristimo obnovljive i dostupne sastojke formulirane zelenom kemijom, zatim koristimo reciklirane sirovine za naše ambalaže, a naši proizvodni procesi se napajaju obnovljivim izvorima energije. Također se razvijamo uvođenjem proizvoda koji se mogu ponovo puniti, ambalažama napravljenim od manje plastike i recikliranjem praznih ambalaža u sirovine za budućnost.


Iako je naša misija daleko od ispunjene, svaki dan otkrivamo nove načine da se unaprijedimo i ostanemo predani zatvaranju kruga za zdravlje naše planete.

OTKRIJTE NAŠE EKO PROIZVODE

Ekološki prihvatljiv izbor


Orijentacijska poruka
Za najbolje iskustvo, molimo okrenite uređaj